Heeft u een vraag?

Contact

Erkende firma voor vochtbestrijding in Vlaanderen
Geef vocht geen kans!

Vocht is één van de grootste vijanden van uw woning. Het zorgt voor aantasting van de muren, uw inboedel en in sommige gevallen zelfs van uw gezondheid. Voorkom vochtproblemen dus te allen tijde en doe aan vochtbestrijding met D-Projects uit Izegem!

Behandeling op maat

Elk huis is anders en daarmee ook het vochtprobleem. In sommige gevallen kan een externe oorzaak zoals een lekkende dakgoot of een poreuze muur de oorzaak zijn maar vaak gaat het om opstijgend vocht. Wanneer dit het geval is zorgen we bij D-Projects voor een behandeling door middel van injectering. Er worden kleine gaatjes onderaan uw muur geboord, waarna een vloeistof wordt ingespoten. Deze zorgt voor een beschermende laag en voorkomt op die manier de verspreiding en uitbreiding van het vochtprobleem.

Garantie

Bij de vochtbehandelingen van D-Projects wordt er een garantie van 10 jaar aangeboden. U kunt dus op beide oren slapen na uitvoering van de werken. Zowel een kamer in uw woning als het volledig huis kunnen behandeld worden. Er wordt steeds gewerkt met kwaliteitsmaterialen en producten voor een optimaal resultaat. Vragen over onze vochtbestrijding in Izegem en Vlaanderen? Bel of mail dan meteen! Indien nodig kunnen wij na vochtproblemen ook het herplamuren van muren verzorgen.

D-Projects

Forum 27
8870 - Izegem


Tel.: 051 67 00 62 051 67 00 62

BTW BE 0668.737.695

Waarom voor ons kiezen?

  • 12 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Gebruik van kwaliteitsmateriaal